Māja un dārzs07.08.2024Divas kabaču salātu receptes ēšanai tūlīt vai uzglabāšanai ziemā: iesaka Anna Skribāne no senioru festivāla “Zelta ritmi”
Māja un dārzs06.08.2024Ēd uzreiz vai liec glabāties vēsumā - upenes ar kūpinātu cauraudzi Mārtiņa Sirmā gaumē
Māja un dārzs31.07.2024No dārza līdz burciņai: pavārs iesaka praktiskus padomus, kā produktus uzglabāt ziemai
Māja un dārzs22.07.2024Konservēšanas metodes no mūsu vecmāmiņu laikiem - stiķenes liek burkās bez cukura, mežābolus glabā salmos
Māja un dārzs17.07.2024Lai burku saturs neuziet gaisā - vai skrūvējamos vāciņus tiešām var lietot atkārtoti?
Māja un dārzs27.08.2023Marinēšanas laiks ir sācies! Kā uzglabāt ražu, lai neaiziet postā? Triki labākajām marinādēm
Māja un dārzs26.08.2023Tas jāzina katram! Konservēšanas pamatnoteikumi, kas neļauj burkām uziet gaisā un ievārījumiem sapelēt
Māja un dārzs20.10.2021Kā ieskābēt kāpostus, lai ir kraukšķīgi un garšīgi. Kāpostu ēdienu recepšu izlase
Māja un dārzs21.06.2017Kā garšo īstens Latvijas salāts? Sandra Marcinkēviča audzē zaļumus rīdziniekiem