Pēdējais modes kliedziens ir marinēti redīsi, saka blogeris Pipars
foto: Shutterstock
Šādi redīsi būs bez sīvuma.
Garšīgi

Pēdējais modes kliedziens ir marinēti redīsi, saka blogeris Pipars

Vita Zvaigznīte

Žurnāls "Kas Jauns"

Kulinārijas blogeris un recepšu grāmatu autors Pipars apgalvo, ka šobrīd “trendīgākā” recepte, kas klejo pa internetu, ir marinēti redīsi. Viņš pat jūtoties nokavējis būt uz viļņa, tāpēc ar steigu marinē pats un ierāda pārbaudītu recepti citiem.

Kuram gan citam, ja ne influenceriem vislabāk zināms, kas modē virtuālajā vidē. “Es nevaru sevi pieskaitīt redīsu fanu pulkam, bet šie man tik ļoti garšoja, ka noteikti atkārtošu!” kārdina Pipars.

Sastāvdaļas

  • 2 buntītes redīsu
  • 3–4 ķiploka daiviņas
  • 1 ēdk. 9 % etiķa
  • 1 tējk. cukura
  • 2 tējk. sāls
  • dilles
  • ķimenes

Pagatavošana

1. Redīsus nomazgā, nogriež lapas un galiņus, ar platu naža galu saplacina.

2. Tieši tāpat saplacina arī ķiploka daiviņas.