foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Operdziedātājs Sergejs Jēgers sakonservējis jau 11 tūkstošu burku
Sergejs Jēgers gatavo īstus meistardarbus.
Slavenības
2023. gada 12. augusts, 06:21

Operdziedātājs Sergejs Jēgers sakonservējis jau 11 tūkstošu burku

Žurnāls "Kas Jauns"

Kopš 2020. gada oktobra beigām līdz šīs vasaras vidum, tas ir, aptuveni divarpus gadu laikā, operdziedātājs Sergejs Jēgers sava dzīvokļa virtuvē ir saražojis 11 000 burciņas marinējumu.

Kā atgādina žurnāls "Kas Jauns", unikālās balss īpašnieks, kontrtenors un Triju Zvaigžņu ordeņa virsnieks Sergejs Jēgers pandēmijas laikā, kad nebija iespējas koncertēt, kļuva par mājražotāju un pievērsās pārtikas ražošanai, radot marinējumu un konservējumu zīmolu "Sergeja Jēgera meistardarbs".

Latvijas mākslinieku darbu brīvdabas "pop-up" tirdziņš "Multimāksla"

Latvijas mākslinieku darbu brīvdabas "pop-up" tirdziņš "Multimāksla" uz tirdzniecības centra "Domina Shopping" autostāvvietas jumta 2021. gada 6. maijā.

gallery icon

Rasoļņiks, ķirbju marmelāde, biešu salāti, sīpoli želejā un daudz citu gardu labumu ir mākslinieka klāstā. Sergejs visu dara viens pats savā Pārdaugavas dzīvoklī. Un ļaudis viņa meistardarbu novērtē par ļoti gardu esam. Tik gardu, ka nu jau aizskrūvēts vairāk nekā 11 tūkstošu burku. Regulāri viņš tiek aicināts arī klāt galdus dažādos banketos, kāzās un citos korporatīvos un privātos pasākumos.

Šovasar līdztekus marinējumu gatavošanai un savā vārdā nosauktā labdarības fonda vadīšanai Sergejs Jēgers arī aktīvi koncertē, bet rudenī gaida nākam klajā savu intriģējošo un aizraujošo autobiogrāfisko grāmatu.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!