Marinēšanas laiks ir sācies! Kā uzglabāt ražu, lai neaiziet postā? Triki labākajām marinādēm
foto: Shutterstock
Garšīgi

Marinēšanas laiks ir sācies! Kā uzglabāt ražu, lai neaiziet postā? Triki labākajām marinādēm

Padomu nodaļa

Jauns.lv

Ražas novākšanas un marinēšanas laiks ir sācies. Pirms ķeries pie burciņu sagatavošanas, lai papildinātu pagrabu ar ziemas krājumiem, der ielūkoties dažos padomos, kā visu padarīt ātrāk, gardāk, un pats galvenais - tā, lai dārza labumi tiek izmantoti pēc pilnas programmas.

Gandrīz puse Latvijas iedzīvotāju visās vecuma grupās dažādā veidā gatavo veselīgu pārtikas produktu krājumus ziemai, secināts aptaujā. Kamēr vieni sasaldē, citi konservē, bet vēl kāds kaltē. Ko ņemt vērā? Un kādi ir labākie konservēšanas triki? 

Nākamā lapa: Lai raža neaiziet postā, bet pagrabs pilns burku. Kā uzglabāt gurķus, pirms to marinēšanas