Māja un dārzs30.04.2019VIDEO: No skābeņu saldējuma līdz upeņu pumpuru tējai – Dāvids skaidro, kādas ir jaudīgākās un gardākās “vitamīnu bumbu” receptes pavasarī
Māja un dārzs25.04.2019VIDEO: Dāvids ar šefpavāri Svetlanu Riškovu un blogeri Brigitu Dambi skaidro, kādas kļūdas pārsvarā pieļaujam virtuvē
Māja un dārzs10.04.2019VIDEO: Dāvids izzina, kā mājās ērti un gardi pagatavot ķīniešu virtuves labumus
Pastaiga30.03.2019Jauna adrese steika cienītājiem Berlīnē - restorāns ar kolorītu nosaukumu "To the Bone"8
Māja un dārzs25.03.2019Spānijas virtuve. Ibērijas šķiņķis jeb "el jamon Iberico" – kas tas ir, un kā to ēd?9
Māja un dārzs22.03.2019RECEPTE + VIDEO: Zommers piedāvā vienkāršu recepti, kā mājās pagatavot supergardas jūras ķemmītes
Māja un dārzs20.03.2019Lelde Ceriņa iztincina šefpavāru Zommeru par to, kā izvēlēties un pareizi kopt virtuves piederumus. VIDEO
Sievietēm15.03.2019Zaļi dzīvojam. 3 latviešu ģimeņu stāsti, kā viņi uzlabojuši savus ēšanas paradumus
Māja un dārzs14.03.2019Kas ir Ķīnas restorānu sindroms, un par ko īsti apsūdz pārtikas piedevu glutamātu?10
Ziņas06.03.2019VIDEO: Zommers, Ceriņa un Salceviča stāsta, kā iespējams pašam mājās pagatavot maltīti kā restorānā
Par veselību03.03.2019Briseles kāposts - kas tajā tik vērtīgs, un kāpēc kāposti jāēd tieši aukstajā sezonā2