foto: LETA
Piesaki galdiņu laicīgi: 52 vietas, kas šogad priecēs Rīgas restorānu nedēļā
Restorāns "Koya" Andrejsalā.
Garšīgi
2019. gada 20. marts, 18:22

Piesaki galdiņu laicīgi: 52 vietas, kas šogad priecēs Rīgas restorānu nedēļā

Jauns.lv / LETA

Dalību pavasara Rīgas restorānu nedēļā, kas notiks aprīļa beigās, līdz šim pieteikuši 52 restorāni un kafejnīcas, pavēstīja pasākuma rīkotāja Rīgas Tūrisma attīstības biroja (RTAB) pārstāve Anna Blaua.

Viņa informēja, ka šajā pavasarī Rīgas restorānu nedēļā uzsvars būs uz pavasara garšu paleti - restorāni gatavos ēdienu, sekojot šā gada krāsu tendencēm. Uzkodā, pamatēdienā un desertā dominēs sezonas aktuālākās krāsas - sārts, kā arī koraļļu, bazilika, cukīni, citrona un aprikozes krāsas. Īpašo piedāvājumu cena Rīgas restorānu nedēļas laikā būs 15 vai 20 eiro.

Tostarp kategorijā trīs ēdieni par 15 eiro piedalīsies "Amber", "Annas dārzs", "Astor", "Avalon", "B-Bārs" restorāns, "Bon Vivant", "Boulevard 33", "C.U.T.", "Čarlstons", "Čemodāns", "Duvel’s Pub", "Easy Wine", "Elements", "Eleven", "Fifty Six°N Twenty Four°E Restorāns", "Garage", "Hercogs Ķīpsala", "Hercogs Mežaparks", "KID*", "Koya", "Le Sommet", "Lindenhoff", "Mielotava", "Moltto Grill&Wine", "MUUSU Terase", "Niklāvs", "Osta", "OZO golfa kluba restorāns", "Panorāma", "Piramīda", "Rīgas Pērle", "Steiku Haoss", "Tinto" un "Zilā govs".

Savukārt kategorijā trīs ēdieni par 20 eiro piedalīsies restorāni "3 Pavāru restorāns "Tam labam būs augt!"", "Aprika", "Bibliotēka No.1 Restorāns", "Dome", "Entresol, Equus", "Ferma", "Forest", "International Riga", "Kaļķu vārti", "Kolonāde. Mūsu stāsti..", "Koya", "Locale", "Mio", "MUUSU", "Restorāns 3", "St. Petrus", "Valmiermuižas alus vēstniecība" Rīgā un "Vīna studija".

Pavasara Rīgas restorānu nedēļas piedāvājums būs pieejams, veicot iepriekšēju galdiņa rezervāciju izvēlētajā restorānā.

Šogad pavasara Rīgas restorānu nedēļa notiks no 22. līdz 28.aprīlim.

Restorānu nedēļas mērķis ir stimulēt vietējās virtuves attīstību, sekojot pasaules tendencēm, vienlaikus nezaudējot šim reģionam raksturīgos produktus un vēsturiskās pagatavošanas metodes.