foto: Publicitātes
Zommers, Riškova un “Maxima” iedvesmo radīt restorānu mājās
Sabiedrība
2019. gada 25. februāris, 16:07

Zommers, Riškova un “Maxima” iedvesmo radīt restorānu mājās

Jauns.lv

“Maxima Latvija” un Latvijas vadošie šefpavāri – Raimonds Zommers un Svetlana Riškova, uzsākuši nebijušu sadarbību, kopā īstenojot projektu “Restorāns Tavā virtuvē”. Projekta laikā tiks rasti virkne priekšlikumi, kā radīt restorāna cienīgas maltītes mājas virtuvē.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Zommers, Riškova un “Maxima” iedvesmo radīt restorānu mājās

gallery icon
20

Kā tika noskaidrots “Snapshot” veiktā aptaujā pēc “Maxima Latvija” pasūtījuma,  vairāk nekā puse Latvijas iedzīvotāju jeb 62% atzīst, ka piemērotu virtuves piederumu trūkums ir apgrūtinājis iecerētās maltītes gatavošanu. Ēdieni, kurus atturas gatavot teju katrs respondents pareizo virtuves piederumu trūkuma dēļ, ir grila ēdieni, wok ēdieni, kuriem seko sacepumi, suši un steiki.  Ar šefpavāriem Raimondu Zommeru un Svetlanu Riškovu tiks veidota padomu sērija kā labāk izmantot virtuves aprīkojumu, kā efektīvi saimniekot virtuvē un kā kopumā iekārtot funkcionālu un profesionālu virtuvi mājās, nepārmaksājot.

“Veikalos “Maxima” ir pieejams ļoti plašs dažādu produktu sortiments sākot ar svaigiem augļiem un dārzeņiem, svaigām zivīm, jūras veltēm un gaļu,  turpinot ar dažādiem premium produktiem, kas ļauj mājās radīt restorāna cienīgu ēdienu. Tomēr kā noskaidrojām pētījumā, svarīga sastāvdaļa garšīga ēdiena pagatavošanā ir augstas kvalitātes virtuves piederumi, tāpēc no februāra beigām mūsu veikalos ir pieejami visā pasaulē augsti novērtētā zīmola “KitchenAid”  pannas, katli un citi virtuves piederumiem par īpaši izdevīgām cenām. Lai pircēji tos varētu pilnvērtīgi izmantot, uzrunājām izcilos Latvijas šefpavārus, lai kopīgi diskutētu un stāstītu sabiedrībai, kā radīt restorāna pieredzi savās mājās,” stāsta “Maxima Latvija” Mārketinga departamenta vadītāja Gundega Laugale. 

“Prieks, ka vietējais veikalu tīkls var nodrošināt ne tikai ļoti plašu svaigās pārtikas un sadzīves preču sortimentu, bet arī kvalitatīvus un funkcionālus virtuves piederumus. Līdz ar kvalitatīvu  “KitchenAid” piederumu lietošanu var aizmirst par daudzām raizēm, piemēram, tos var droši lietot arī cepeškrāsnī. Ar labiem virtuves piederumiem jebkurš var sajusties kā īsts šefpavārs,” norāda Svetlana Riškova, “Pavāru klubs” valdes priekšsēdētāja.

“Tā kā ēdiena kvalitāte man ir augstākā prioritāte, es patiesi novērtēju augstos produktu kvalitātes standartus “Maxima” veikalos. Tāpēc vēl vairāk priecē, ka uzņēmums uzsācis sadarboties ar līderiem savā jomā – vienu no pasaules vadošajiem virtuves piederumu ražotajiem  - “KitchenAid”. Es priecājos būs šī projekta vēstnesis un sniegt gardēžiem savu padomu kā, efektīvāk izmantojot augstas kvalitātes virtuves piederumus un svaigus produktus, iespējams radīt restorāna ēdienus mājas virtuvē,” stāsta Raimonds Zommers, restorāna “Entresol” šefpavārs.

Atklāšanās pasākumā pulcējās gan dzīvesstila, gan ēst gatavošanas entuziasti un blogeri, kā arī “Maxima” lojālie klienti. Klātesošajiem bija iespēja redzēt šefpavāru meistarklasi steika un jūras ķemmīšu gatavošanā, kā arī dzirdēt, kā pareizi izvēlēties un lietot virtuves piederumus, lai gatavošanas process noritētu bez sarežģījumiem un maltīte izdotos.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Projekta “Restorāns Tavā virtuvē” laikā “Maxima Latvija” kopā ar šefpavāriem arī turpmāk sniegs noderīgus padomus par to, kuri piederumi ir visvairāk nepieciešami mājas virtuvē, kā pareizi pagatavot dažādu kultūru un dažādu sezonu ēdienu mājas apstākļos, un dalīsies ar citiem ieteikumiem, lai atvieglotu saimniekošanu virtuvē. Sekojiet līdzi jaunākai informācijai “Maxima Latvija” sociālo tīkla FB kontā. 

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar Maxima Latvija.