foto: Publicitātes foto
Gundars Silakaktiņš ieskandina Jāņus
Kultūra
2019. gada 20. jūnijs, 11:22

Gundars Silakaktiņš ieskandina Jāņus

Jauns.lv

Aktiera Gundara Silakaktiņa vadībā 15. jūnijā lustīgi sākta Jāņu ielīgošana “Maxima XXX” veikalā iepirkšanās un izklaides centrā Akropola. Vairāki simti apmeklētāju izbaudīja svētku noskaņu un aizrautīgi izmantoja iespēju ne tikai dziedāt un dejot kopā ar atraktīvo aktieri un mūziķiem, bet arī piedalījās viktorīnās, iesaistījās konkursos un nogaršoja virkni tradicionālu un jaunu Līgo svētku produktu.

Gundars Silakaktiņš ieskandina Jāņus

gallery icon
7

Lai atvieglotu svētku mielasta plānošanu, ierasto Jāņu sieru ar neskaitāmām garšu variācijām un virkni citu uzkodu degustāciju bija sagādājuši tādi “Maxima Latvija” sadarbības partneri, vietējie ražotāji kā “Rēzeknes Gaļas kombināts”, “Lāči”, “Lazdonas piensaimnieks”, “Smiltenes Piens” un “Latgales piens”.

Dzīvespriecīgo pasākuma noskaņu papildināja arī iespēja visiem interesentiem iegūt īpašu fotogrāfiju kopā ar Limuzīnu Jāņu nakts krāsā un tradicionālajiem meiju un ozollapu rotājumiem. Lai rosinātu svētku sajūtu saglabāt līdz pat Līgo dienai, šo fotogrāfiju kā atgādinājumu dalībnieki saņēma izdrukātā formātā. 

Gādājot par iespēju klientiem pilnvērtīgi sagatavoties Līgo svētkiem, “Maxima Latvija” ir ne tikai sarūpējusi īpaši plašu pārtikas un citu svētkiem nepieciešamo produktu sortimentu, bet arī aicina visus interesentus uz nākošo ielīgošanas pasākumu “Domina Shopping” ceturtdien, 20. jūnijā sākot no plkst. 14:00.