Jauna adrese steika cienītājiem Berlīnē - restorāns ar kolorītu nosaukumu "To the Bone"
To the Bone jeb Līdz kaulam – tieši tik nepārprotams ir jaunā Berlīnes gaļas restorānu cienītāju galamērķa nosaukums. Pie tā šūpuļa stāvējis Džakomo Mannuči, kuram šī ir jau otrā gaļas ēstuve Berlīnē, pirmā (ar ne mazāk trāpīgu un gastronomiski hamletisku nosaukumu To Beef or Not To Beef) atrodas Šēnebergas rajonā, savukārt šī iemājojusi Mitē. Restorāna specializācija ir klasiska Ziemeļitālijas virtuve apvienojumā ar izteikti laikmetīgām garšu un ēdiena pasniegšanas virāžām.
Restorāna specializācija ir klasiska Ziemeļitālijas virtuve apvienojumā ar izteikti laikmetīgām garšu un ēdiena pasniegšanas virāžām.
Kā kolorīta nosaukuma ilustrācija ēdienkartē plašā klāstā arī steiki (ar un bez kaula), kuru piegādātāji ir mazi un izmeklēti Itālijas ražotāji.
To the Bone ir savs miesnieks, nenoliedzams savas profesijas virtuozs un labāko gaļas gabalu izgriešanā precīzs kā rūdīts ķirurgs.
Savukārt restorāna interjers ir īstens Mites aizvien nezūdošās radošās enerģijas koncentrāts – izteikti industriāla elpa apvienota ar visdažādāko periodu mēbelēm un dizaina priekšmetiem. Pamanīšanas vērtas ir Berlīnes metāla darbnīcā Thein & Rios tapušās bāra detaļas un prožektoru lustra.
Torstraße 96