foto: Shutterstock
Konditoreja
2017. gada 4. janvārī, 06:03

Trešdienas ātrā kūka

Nedēļu laužam uz pusēm, un laika līdz nedēļas beigām paliek aizvien mazāk. Tāpēc šodien piedāvājam vienkārši un ātri pagatavojamas kūkas recepti. Izmēģini to, un mēs esam droši - šo recepti tu atkārtosi vēl un vēl!

Pagatavošana

20 min4 porcijas
1

Bļodā iesit olas, pievieno cukuru. Olas uzputo ar cukuru un vanilīna cukuru, līdz masa kļūst gaisīga. Miltus sajauc ar kakao un cepamo pulveri. Pievieno eļļu, pienu un uzputotu olu masu. Kārtīgi izmaisa mīklu, līdz veidojas viendabīga masa. Cepamās formiņas piepilda ar mīklu līdz 2/3.

2

Cep iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 7 līdz 10 min. 200 grādos.

3

Ja Jums ir mikroviļņu krāsns, tad kūkas var pagatavot arī tajā: uz 3 - 4 min. liek uz vislielāko jaudu. Kūkas vidiņam jāpaliek šķidram - ja kūku pārturēsiet, tad tā būs par sausu.