Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Cepumi ar lavandu

Sastāvdaļas
  • 170 g miltu
  • 150 g sviesta + piciņa cepamā papīra ieziešanai
  • 115 g cukura
  • 1 ola
  • 1 ēdk. sausu lavandas ziedu
  • 2 tējk. cepamā pulvera
  • šķipsniņa sāls
Neparasti cepumi, kas sildīs rudens vakaros.

Pagatavošana

1
Uzsildi krāsni līdz 180 grādiem. Samaisi sviestu un cukuru, pievieno sakultu olu. Pievieno lavandu un miltus.
2
Ietauko cepamo papīru un uz tā izveido 30 mīklas piciņas. Cep 15–20 minūtes, līdz cepumi kļuvuši zeltaini. Cepumus rotā ar lavandas ziediem.

Pievienot komentāru

Konditoreja