foto: Shutterstock
Uzkarsē cepeškrāsni uz 180 grādiem. Seklu kvadrātveida kūkas veidni, kuras diametrs ir 22 cm, izzied ar sviestu. Liec visas kūkas virskārtai paredzētās sastāvdaļas traukā un ar rokām vai blenderi sastrādā tā, lai veidojas drumstalas.
Gatavo pamatni. Bļodā sajauc visas sastāvdaļas izņemot aprikozes un pienu. Samaisi. Tad lēnām pievieno pienu, līdz veidojas krējumveida konsistence. Liec sagatavoto mīklu veidnē, izlīdzini un uzber virsū aprikozes. Virs aprikozēs uzber sagatavotās drumstalas.
Cep kūku 45-50 minūtes, līdz tā ir zeltaina. Pārbaudi kūkas gatavību ar koka irbulīti vai sērkociņu, ja mīkla nelīp klāt, kūka ir gatava. Atdzesē, sagriez gabaliņos un pārkaisi ar pūdercukuru.