OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gaļas ēdieni
2013. gada 16. janvārī, 20:26

Vistas stilbiņi šokolādes mērcē

Šokolāde tulkojumā no grieķu valodas nozīmē „Dievu ēdiens” un mums nav ne mazākā iemesla to apšaubīt, jo šokolāde ir universāls produkts. Tā der ne tikai desertu pagatavošanai, bet lieliski papildina arī dažādus gaļas ēdienus. Izmēģiniet šo recepti!

Pagatavošana

60 min4 porcijas
1

Pannā uzkarsēt eļļu un apcept tajā no visām pusēm vistas stilbiņus apm. 15min. Stilbiņus izņemt no pannas un pārlikt katlā.

Papriku un sīpolu sagriezt, ķiploku smalki sakapāt. Pannā uzkarsēt eļļu un apcept tajā dārzeņus 4-5 min. Pievienot cukuru, kakao, papriku, čili, sāli un piparus un samaisīt. Kad izveidojas viendabīga masa, pievienot sasmalcinātus tomātus ar visu sulu un pannas saturu pārliet katlā pie vistas. Pieliet buljonu, uzlikt vāku un sautēt apm. 25-30 min. Ja ir pārāk maz šķidruma, var pieliet ūdeni vai vistas buljonu.

2

Pasniedz ar rīsiem.