Gaļas ēdieni
2024. gada 11. aprīlī, 12:00

Vistas filejas kotletes ar svaigu tomātu mērci

Šo kotlešu pagatavošanas recepte viennozīmīgi ieņems savu godpilno vietu Tavā recepšu izlasē. Lai labi garšo!

Pagatavošana

45 min4 porcijas
1

Maizi ielikt bļodā, pārliet ar saldo krējumu un ļaut tai uzbriest. Vistas fileju sasmalcināt, pievienot maizi, olu, sinepes, sasmalcinātas dilles, sāli un svaigi maltus piparus.

2

Sagatavot panējumu. Rīvmaizi sajaukt atsevisķā bļodiņā ar garšveilām. Samitrināt rokas un izveidot nelielas kotletes. Katru kotleti apviļāt rīvmaizē. Kotletes cept uzkarsētā eļļā.

3

Pagatavot mērci. Papriku, sīpolu un tomātus sagriezt smalkākos gabalos. Ar blendera palīdzību sasmalcināt, pievienot adžiku, laima sulu, smalki sakapātas dilles un sāli.

4

Kotletes pasniedz ar svaigu tomātu mērci.