Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Vista ar zaļumiem un maskarpone sieru

Sastāvdaļas
  • 4 vistas krūtiņas ar ādu
  • 1 glāze baltvīna
  • 25 g sviesta
  • 250 g maskarpones siers
  • 6-8 ēdk. sasmalcinātu zaļumu (pēc izvēles – pētersīļi, dilles, piparmētras, rozmarīns, maurloki)
  • 4 puravi, sagriezti gareniski
Krāsnī ceptas vistas filejas kļūst īpaši sulīgas pateicoties maskarpones sieram, ja tas tām tiks pabāzts zem ādas.

Pagatavošana

1
Uzsildi cepeškrāsni uz 180 grādiem. Bļodā sajauc maskarpones sieru ar zaļumiem. Uzmanīgi pacel vistas ādu un zem tās paliec zaļumu sieru.
2
Puravus gareniski izklāj cepamajā traukā, ielej tur vīnu un virsū tiem liec vistas krūtiņas. Visu pārkaisi ar mazām sviesta piciņām. Liec cepties cepeškrāsnī uz 30 minūtēm.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni