foto: Shutterstock
Gaļas ēdieni
2024. gada 22. martā, 12:14

Vraps ar humusu un spinātiem

Lieliska pusdienu opcija piknikam ir tortiljas plācenī ietīts pamatēdiens, tā sauktais vraps. Nevajadzētu aizmirst paņemt līdzi arī mitrās salvetes, ar kurām pēc ēšanas notīrīt lipīgos pirkstus.

Pagatavošana

30 min4 porcijas
1

Uz pannas izkausē sviestu un viegli apcepini sakapātu ķiploku. Pievieno spinātus un maisi, līdz tie ir savītuši.

2

Pasāli, sapiparo, pievieno krējumu un ļauj minūti pasutināties.

3

Gurķi sagriez stienīšos.

4

Uz tortiljas uzsmērē pa karotei humusa un sutināto spinātu. Viducī ieliec gurķi un satin saskaņā ar saviem estētiskajiem principiem. Vrapu ietin cepampapīrā; lai drošāk, vari sastiprināt ar gumiju.