Vistas salāti ar pesto un rukolu
Sastāvdaļas
- 4 vistas filejas krūtiņas
- 6 vidēji tomāti
- 125 g rukola
- 1 ēdk. Olīveļļas
- 2 ēdk. Balzamiko etiķa
- 90 g zaļā pesto
Rukolas vietā var izmantot arī spinātus.
Pagatavošana 4 porcijas
1
Bļodā samaisi pesto ar balzamiko etiķi. Pusi no maisījuma atliec malā.
2
Vistas krūtiņu un četrās daļās sagrieztu tomātu cepšanai piemērota traukā, ieeļļo to ar olīveļļu. Pārlej ar pusi no pesto un balzamiko etiķa maisījuma. Liec cepeškrāsnī cepties 180-200 grādos, kad tomāti gatavi, tos ņem ārā, vistu gatavo, līdz tā ir gatava.
3
Ļauj 5 minūtes vistai atdzist, pēc tam sagriez plānās šķēlītēs. Liec gaļu un tomātus bļodā, pievieno rukolu un pārlej visu ar pesto maisījumu.