Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Vistas salāti ar pesto un rukolu

Sastāvdaļas
  • 4 vistas filejas krūtiņas
  • 6 vidēji tomāti
  • 125 g rukola
  • 1 ēdk. Olīveļļas
  • 2 ēdk. Balzamiko etiķa
  • 90 g zaļā pesto
Rukolas vietā var izmantot arī spinātus.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Bļodā samaisi pesto ar balzamiko etiķi. Pusi no maisījuma atliec malā.
2
Vistas krūtiņu un četrās daļās sagrieztu tomātu cepšanai piemērota traukā, ieeļļo to ar olīveļļu. Pārlej ar pusi no pesto un balzamiko etiķa maisījuma. Liec cepeškrāsnī cepties 180-200 grādos, kad tomāti gatavi, tos ņem ārā, vistu gatavo, līdz tā ir gatava.
3
Ļauj 5 minūtes vistai atdzist, pēc tam sagriez plānās šķēlītēs. Liec gaļu un tomātus bļodā, pievieno rukolu un pārlej visu ar pesto maisījumu.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni