Kuskusa salāti ar vistu
Sastāvdaļas
- 130 g kuskusa
- 800 g vistas filejas
- 160 ml vistas gaļas buljona
- 90 g saulē kaltēti tomāti, smalki sagriezti
- 250 g mazu spinātu lapiņu
- 20 g sviesta
- 2 tējk. Citrona miziņa
- 2 ēdk. Citrona sulas
- 1 ēdk. Olīveļļa
Šī recepte ir īsts glābējs, ja maltīti vajag te un tūliņ. Kamēr sildās buljons, uz pannas apcep vistu, un ēdamais būs galdā 20 minūtēs.
Pagatavošana 4 porcijas
1
Katliņā liec vārīties buljonu, pievieno sviestu, citrona miziņu un kuskusu. Noņem no uguns, uzliec vāku, taču ik pa laikam apmaisi, lai kuskuss uzsūc šķidrumu.
2
Uz pannas apcep vistas fileju, kamēr tā kļūst brūna. Ieteicams to sagriezts kumosa izmēra gabaliņos.
3
Bļodā lej citronu sulu un smalki sagrieztos kaltētos tomātus, pievieno kuskusu, vistas fileju un pāri ber spinātus. Viegli samaisi un pasniedz siltu.