Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Kuskusa salāti ar vistu

Sastāvdaļas
  • 130 g kuskusa
  • 800 g vistas filejas
  • 160 ml vistas gaļas buljona
  • 90 g saulē kaltēti tomāti, smalki sagriezti
  • 250 g mazu spinātu lapiņu
  • 20 g sviesta
  • 2 tējk. Citrona miziņa
  • 2 ēdk. Citrona sulas
  • 1 ēdk. Olīveļļa
Šī recepte ir īsts glābējs, ja maltīti vajag te un tūliņ. Kamēr sildās buljons, uz pannas apcep vistu, un ēdamais būs galdā 20 minūtēs.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Katliņā liec vārīties buljonu, pievieno sviestu, citrona miziņu un kuskusu. Noņem no uguns, uzliec vāku, taču ik pa laikam apmaisi, lai kuskuss uzsūc šķidrumu.
2
Uz pannas apcep vistas fileju, kamēr tā kļūst brūna. Ieteicams to sagriezts kumosa izmēra gabaliņos.
3
Bļodā lej citronu sulu un smalki sagrieztos kaltētos tomātus, pievieno kuskusu, vistas fileju un pāri ber spinātus. Viegli samaisi un pasniedz siltu.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni