foto: Shutterstock
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem. Iezied cepamo trauku ar eļļu un ieliec krāsnī, lai kārtīgi uzkarst. Izņem trauku no krāsns un ierūmē tajā desiņas un rozmarīna zariņus. Liec krāsnī un izcep desiņas gatavas.
Kamēr desiņas cepas, pagatavo mīklu. Liec bļodā visas mīklas sastāvdaļas un rūpīgi sajauc, līdz izveidojas viendabīga masa. Neizņemot trauku ar desām no cepeškrāsns, paaugstini temperatūru krāsnī līdz maksimālajai; ideāli, ja tie ir 240 grādi.
Kad krāsns uzsilusi, uzmanīgi izņem trauku, pārlej desiņas ar mīklu un nekavējoties liec atpakaļ cepeškrāsnī. Cep aptuveni 20 minūtes – mīklai jābūt uzpūstai, zeltainai un ar kraukšķīgām maliņām.