foto: Shutterstock
Gaļas ēdieni
2024. gada 11. martā, 12:00

Dažādu kāpostu sautējums ar desiņām

Tāpat kā daudzi sautējumi, arī šis ēdiens, uzsildīts nākamajā dienā, garšo vēl labāk.

Pagatavošana

70 min4 porcijas
1

Virziņkāpostus sagriez strēmelītēs, kartupeļus un sīpolus nomizo un sagriez gabaliņos. Rožkāpostus notīri un kacenu krusteniski iegriez. Desiņas sagriez šķēlītēs.

2

Katlā ielej buljonu, pievieno virziņkāpostus, rožkāpostus, kartupeļus un sīpolus un uz lēnas uguns vāri aptuveni 20 minūtes.

3

Pievieno desiņas un riekstus un turpini sautēt vēl pusstundu. Pieber sāli, piparus un muskatriekstu.