Gaļas ēdieni
2016. gada 27. janvārī, 05:54

Chili con carne e birra

Receptes Chilli Con Carne galvenās sastāvdaļas ir pupiņas, kinza, koriandrs un ķiploka daiviņas. Taču šodien mēs gatavosim Chili con carne e birra un šīs receptes galvenā sastāvdaļa ir tumšais alus!

Pagatavošana

45 min2 porcijas
1

Sīpolu un ķiplokus sasmalcina. Katlā ar biezu apakšu apcep olīveļļā sīpolus un ķiplokus, pievieno malto gaļu un apcep arī to. Pievieno sasmalcinātus tomātus un sautē 5 min. Pielej alu, čili pastu, pupiņas bez šķidruma un sautē visu alū apm. 20 min, līdz šķidrums ir iztvaikojis.

2

Gatavam ēdienam pievieno sagrieztu čili piparu, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas.