Gaļas ēdieni
2015. gada 11. novembrī, 06:00

Cāļa kebabi mīklā

Šī recepte ir ņemta no recepšu grāmatas "Cāļa gaļas ēdieni". Recepšu grāmata tapusi sadarbībā ar izdevniecību "White Book". Pieprasi recepšu grāmatas labākajās grāmatnīcās!

Pagatavošana

60 min8 porcijas
1

Cepešpannu izklāt ar cepamo papīru. Cepeškrāsni uzkarsēt līdz 180 grādiem.

2

Gaļu sagriezt vienādos kubiņos un uzdurt uz koka irbulīšiem. Kārtaino mīklu atkausēt un sagriezt astoņās vienādās strēmelītēs. Katru strēmeli ar rokām mazliet izstiept garumā un aptīt apkārt gaļai, pieturot aiz viena gala. Apsmērēt ar sakultu olu un sakārtot uz cepešpannas. Katru sagatavi pārkaisīt ar iecienītām garšvielām, sezama sēkliņām vai rīvētu sieru. Cept cepeškrāsnī 20-25 min.

3

Pasniedz gan siltus, gan aukstus.