Vistas fileju sagriež šķērsām 2-3 daļās, lai veidojas plānas loksnes kā karbonādes. Kārtīgi izklapē.
Vienā bļodā rīvmaizi sajauc ar rīvētu Parmezāna sieru, otrā bļodā ar dakšu uzputo olas. Izklapētas vistas filejas vispirms iemērc olā, tad apviļā rīvmaizē un cep uzkarsētā eļļā līdz gaļa gatava.
Sīpolu un ķiplokus smalki sakapā. Lielā pannā uzkarsē eļļu un apcep sīpolus un ķiplokus līdz tie kļūst zeltaini. Pievieno sasmalcinātus tomātus ar visu sulu, baziliku, spinātus, sāli pēc garšas un apmaisa. Pa virsu kārto vistas filejas. Uz vistas filejām liek ar rokām saplūkātu sieru Mozzarella, apsedz ar vāku un sautē līdz siers izkusis.