Burkānus notīrīt un sagriezt pabiezās šķēlītēs. No 2 mandarīniem izspiest sulu, pārējos 2 nomizot un sadalīt daiviņās. Katlā ar biezu apakšu izkausēt sviestu un apcept burkānus, pievienojot pusi cukura. Pievienot fenheļa sēklas, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas. Pievienot buljonu un sautēt zem vāka apm. 20 min. Pievienot etiķi, atlikušo cukuru un vārīt apm. 5 min. Pievienot madarīnu sulu un vārīt vēl 5 min. Pašās beigās pievienot mandarīnu daiviņas, sautēt vēl 3-4 min. un uguni izslēgt. Līdz pasniegšanai turēt siltumā.
Gaļu sagriezt porcijas gabalos. Pannā uzsildīt olīveļļu un apcept gaļu 4-5 min. no katras puses, pārkaisīt ar sāli un svaigi maltiem pipariem.
Gaļu pasniedz ar burkāniem un mērci.