OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gaļas ēdieni
2014. gada 15. jūnijā, 20:00

Liellopu gaļas steiks ar viskiju un BBQ mērci

Kārtīgs steika gabals viennozīmīgi priecēs pat visprasīgāko gardēdi. Ja izmēģināsiet šo recepti, pēc kāda laika to noteikti atkārtosiet. Lai labi garšo!

Pagatavošana

120 min1 porcijas
1

Nelielā bļodiņā sajauc medu, viskiju un BBQ mērci. Ar šo marinādi iesmērē gaļu no abām pusēm un atstāj uz 30 min. marinēties.

2

Gaļu pārliek uz pannas un uz palielas uguns apcep no abām pusēm. Uguni samazina, uzliek vāku (atstājot mazu sparudziņu) un cep apm. 30-40 min, ik pa brīdim apgrozot. Kad sula no gaļas iztvaikojusi, pieliek sviestu, apsedz ar vāku pilnībā un vēl apm. 1 st. cep uz mazas uguns.

3

Pasniedz ar BBQ mērci.