Chicken terrine with vegetables, selective focus
Chicken terrine with vegetables, selective focus
Gaļas ēdieni
2013. gada 11. septembrī, 18:19

Vistas rulete tetrapakā

Cenšamies dzīvot aizvien zaļāk! Tāpēc šodien vēlamies piedāvāt interesantu recepti, kuras pagatavošanā izmantosim tukšu tetrapaku no piena vai kefīra.

Pagatavošana

30 min
1

Šai ruletei var ņemt vai nu veselu vistu un no atlikumiem novārīt buljonu, bet var arī paņemt atsevišķi fileju un šķiņķīšus piem. Galvenais - lai gaļa būtu gan rozā, gan balta. Vistas gaļu atdalīt no kauliem un smalki sagriezt. Papriku sagriezt kubiņos. Vistas gaļai pievienot garšvielas pēc izveles, sausu želatīnu (nebriedināt!), papriku, sāli un svaigi maltus piparus. Samaisīt.

2

Paciņu kārtīgi izskalot no iekšpuses. Piepildīt ar gaļu un aizvērt. Lielā katlā ieliet ūdeni, ielikt paciņu ar gaļu un vārīt apm. 1 st. Paciņu ar gaļu izņemt, mazliet atdzesēt un uz nakti ievietot ledusskapī.

3

Paciņu ar gaļu nolikt guļus un atgriezt. Ruleti sagriež šķēlēs un pasniedz.