Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Sarkano biešu un svaigā siera krēms

Sastāvdaļas
  • 1 liela sarkanā biete (aptuveni 150 g)
  • 1 sakapāts sīpols
  • 100 g svaigā siera
  • 1 tējk. gatavu mārrutku (no burciņas)
  • sāls, malti pipari
Garšīgs krēms sanāk arī no cepeškrāsnī ceptas bietes ar visu mizu – tai būs maigāks aromāts.

Pagatavošana

1
Nemizotu bieti liec katlā ar aukstu ūdeni, uzvāri un uz lēnas uguns turpini vārīt aptuveni 45 minūtes. Strauji atdzesē zem auksta ūdens strūklas, nomizo un sagriez gabaliņos,
2
Visus produktus pildi bļodā ar augstām malām un ar blenderi sasmalcini vēlamajā konsistencē.

Pievienot komentāru

Dārzeņu ēdieni