Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Sviestā cepti redīsi

Sastāvdaļas
  • 600 g apaļu redīsu
  • 85 g sviesta
  • ½ citrona sulas
Vēl viena interesanta piedeva, šoreiz pasniedzama silta, grilētai gaļai. Jauki, ka redīsi, kaut arī apcepti un mīkstāki, tomēr saglabājuši savu kraukšķi.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Pannā ar biezu dibenu uz nelielas uguns liec pusi sviesta un ļauj, lai tas kļūst riekstaini brūnīgs, tad ieber redīsus un izmaisi karamelizētajā sviestā. Cep, nepārtraukti apmaisot un ik pa brīdim pievienojot pa mazam kriksītim no pāri palikušā sviesta – aptuveni 10 minūtes.
2
Uzgriez uguni līdz maksimumam, pievieno citrona sulu, ļauj, lai viss pakarsējas aptuveni 1 minūti, noņem pannu no uguns, pārkaisi ar sāli un – gatavs!

Pievienot komentāru

Dārzeņu ēdieni