Pildītas kartupeļu pankūkas
Sastāvdaļas
- 4-5 palieli kartupeļi
- 4 šķēlītes šķiņķa
- 1 ola
- 2 ķiploka daiviņas
- 2 ēd.k. milti
- sāls, pipari
Kuram gan negaršo pankūkas?! Turklāt to pagatavošanas versijas ir skaitāmas desmitos, vai pat simtos. Šodien padalīsimies ar kartupeļu pankūku recepti. Kartupeļu pankūkas pildītas ar kūpināta šķiņķa šķēlēm. Nobaudiet!
Pagatavošana 2 porcijas
1
Kartupeļus nomizot un sarīvēt uz dārzeņu rīves. Pievienot sasmalcinātus ķiplokus, olu, miltus, sāli un samaisīt.
2
Pannā uzkarsēt eļļu un apm. 2 minūtes apcept četras kartupeļu pankūkas (mazliet lielākas par gaļas škēlītēm). Uz divām pankūkām uzlikt pa sagrieztam uz pusēm gaļas gabalam. Apgriežot riņķī pārējās divas pankūkas apsegt gaļas šķēlītes - sanāk pildītas pankūkas. Ar lāpstiņu saspiest. Cept, ik pa brīdim apgriežot, kamēr pankūkas ir gatavas.
Tieši tāpat izcept pārējās pankūkas.
3
Pasniedz ar krējumu.