Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Sautēti āboli ar ķirbjiem

Sastāvdaļas
Lieliska piedeva gaļas ēdieniem.

Pagatavošana

1
Nomizotus ābolus un ķirbjus ņem vienādās daļās un sagriez nelielos gabaliņos.
2
Ķirbjus ber katlā un pielej vienīgi tik daudz ūdens, lai vārīšanās laikā tie nepiedeg. Pievieno 1–2 ēdk. sviesta un uz lēnas uguns sautē pusmīkstus.
3
Pieber ābolus, cukuru pēc garšas un šķipsniņu sāls un sautē gatavus.
4
Atdzesē un pasniedz pie gaļas ēdieniem. Ja gribas atsvaidzinošāku un skābenāku garšu, pielej nedaudz nesaldinātas cidoniju sulas.

Pievienot komentāru

Dārzeņu ēdieni