Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Pikanti mazsālīti gurķīši

Sastāvdaļas
  • 2 kg gurķu
  • 2 nelielas svaiga čili pākstis
  • 7 ķiploka daiviņas
  • Mārrutka lapas, dilles, pētersīļi
  • Uzlējumam:
  • Uz 1 litru ūdens 2 ēdk. sāls
Šādi gurķīši būs ēdami pēc vienas divām dienām. Ja gribas pamatīgāku asumu, čili pākstis pirms likšanas burkā var gareniski iegriezt.

Pagatavošana

1
Burkā liec dilles un pētersīļus, nomizotas ķiploku daiviņas un veselas čili pākstis.
2
Virsū kārto gurķus un pārklāj ar mārrutka lapām.
3
Ūdeni uzvāri, izšķīdini tajā sāli un pēc tam atdzesē remdenu. Pārlej gurķiem.

Pievienot komentāru

Dārzeņu ēdieni