Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Burkānu pankūkas ar ingveru un koriandru

Sastāvdaļas
  • 750 g burkānu
  • 3 cm nomizotas ingvera saknes
  • 1 ola
  • 5 ēdk. miltu
  • ½ tējk. koriandra sēklu, apceptas uz pannas
  • 2 tējk. fenheļa sēklu
  • ½ ēdk. kumīna
  • 30 g svaiga koriandra, smalki sagriezta
  • Eļļa cepšanai
Šīs pankūkas ir kraukšķīgas un sātīgas. Tās jācep lielā eļļas daudzumā, uzkasējot pannu ar karoti liec tajā mazas mīklas piciņas. Koriandrs un ingvers ir lieliskas garšvielas, kas piešķir pikantumu, nomācot burkāniem piemītošo saldumu.

Pagatavošana

1
Burkānus sarīvē uz dārzeņu rīves, ingveru sarīvē vai ļoti smalki sagriez. Notecini šķidrumu, cik vien daudz vari.
2
Pievieno visas pārējās sastāvdaļas un samaisi. Cep lielā eļļas daudzumā uz karstas pannas no abām pusēm zeltaini brūnas.

Pievienot komentāru

Dārzeņu ēdieni