foto: Shutterstock.com
Kartupeļus notīra un sagriež palielos gabalos. Sīpolus un ķiplokus sagriež smalkos kubiņos. Papriku iztīra no sēklām un sagriež strēmelītēs.
Katlā ar biezu apakšu uzkarsē kokosa eļļu, pievienojot tai kariju, čili piparus pēs garšas un kūpinātu papriku. Pievieno sīpolus, ķiplokus,. kartupeļus un papriku. Apcep apm. 5 min. Visu pārlej ar buljonu, pievieno sasmalcinātus konservētus tomātus un sautē 20 min. Pievieno kokosa pienu, turku zirņus, pēc nepeiciešamības vēl mazliet ūdeni un sautē līdz kartupeļi ir mīksti. Pašās beigās iemaisa pievieno spinātus. Pēc garšas peivieno sāli un svaigi maltus piparus.
Pasniedz ar bezpiedevu jogurtu. Klāt var pasniegt rīsus.