Cepeškrāsni uzkarsēt līdz 200 grādiem. Cepešpannu izklāt ar cepamo papīru. Kartupeļus kārtīgi nomazgāt un ar asu nazi iegriezt škēles, bet nesagriezt līdz galam (lai veidojas vēdeklis).
No siera nogriezt pāris šķēles, pārējo sarīvēt uz dārzeņu rīves. Gaļu un siera škēles sagriezt plāksnītēs. Sīs plaksnītes pamīšus saspraust starp kartupeļu šķēlītēm. Gaļu pildam vairāk nekā sieru, jo ar rīvētu sieru kartupelis vēl tiks pārkaisīts.
Kartupeļus pārlikt uz cepešpannas un cept krāsnī 30-35 min. Tad kartupeļus pārkaisīt ar rīvētu sieru un cept vēl 10-15 min.
Pasniedz uzreiz ar krējumu un zaļumiem.