foto: Shutterstock
Dārzeņu ēdieni
2024. gada 8. maijā, 14:04

Zaļo zirnīšu un kartupeļu biezenis ar piparmētrām

Zaļie zirnīši ir ideāls produkts ātrās virtuves cienītājiem. Konservēti un saldēti zirnīši top mīksti dažās minūtēs, taču arī svaigo pagatavošanai nav vajadzīgs ilgs laiks. Piedevās pāris vienkāršu produktu, un ēdiens gatavs!

Pagatavošana

25 min4 porcijas
1

Nomizotus kartupeļus sagriez gabaliņos, ber verdošā sālsūdenī un vāri aptuveni 5 minūtes. Pieber zirnīšus un turpini vārīt, līdz kartupeļi un zirnīši mīksti. Nokās.

2

Katlā uzvāri pienu ar sviestu, pievieno kartupeļus un zirnīšus un sastampā. Iemaisi muskatriekstu, piparmētras un pieber sāli, ja vēl vajag.