Dārzeņu ēdieni
2015. gada 11. augustā, 06:00

Ziedkāposts ar sieru un rīvmaizi Kreiceru gaumē

Šī ziedkāpostu pagatavošanas recepte ir ļoti sena. Mums to pavēstija kāda vecmāmiņa, kurai savukārt to bija stāstījusi viņas vecmāmiņa. Izmēģiniet šo recepti arī jūs!

Pagatavošana

30 min2 porcijas
1

Ziedkāpostu sadalīt ziedos un novārīt sālsūdenī līdz gatavībai. Ūdeni notecināt.

2

Pannā izkausēt sviestu un apcept tajā rīvmaizi. Pievienot sieru un smalki sakapātus zaļumus.

3

Ziedkāpostus pārlikt lielā dziļā traukā un pārkaisīt ar rīvmaizi.

4

Pasniedz kā piedevu gaļai vai kā pamatēdienu.