Brauca pēc medaļas un nākotnes attiecībām... Amerikāniete vīlusies, kas olimpiskajā ciematā notiek ar “Tinder”
foto: REUTERS/SCANPIX
Emīlija Delemane (otrā no labās) kopā ar komandas biedrenēm izcīnījušas iespēju piedalīties olimpiskajās spēlēs.
Sporta zvaigznes

Brauca pēc medaļas un nākotnes attiecībām... Amerikāniete vīlusies, kas olimpiskajā ciematā notiek ar “Tinder”

Sporta nodaļa

Jauns.lv

26 gadus vecā ASV airētāja Emīlija Delemane uz savām pirmajām olimpiskajām spēlēm devās ar cerību pēc medaļas un daudz kā cita, bet beigās piedzīvota visai liela vilšanās.

Brauca pēc medaļas un nākotnes attiecībām... Ameri...

Delemane ir ASV sieviešu airēšanas četrinieka dalībniece, kas uzņēmusi virālu “TikTok” video, kurā apspriež savu iepazīšanās pieredzi Parīzes olimpisko spēļu laikā.

Publiski tiek mēļots, ka olimpiskais ciemats, neraugoties uz nelielajām un cietajām gultām, ir visai populāra salaišanas vieta, par ko liecina kaut vai šīm olimpiskajām spēlēm saražotie 300 000 prezervatīvu, vedinot uz domām, ka gultas prieki sportistu vidū varētu būt cieņā.

Daudzās jomās pirmā olimpiskā pieredze amerikāņu sportisti patīkami pārsteigusi.  "Ēdiens, atmosfēra, gaisotne... viss ir lieliski. Viss, izņemot šo... kādu dienu es gulēju savā kartona gulta, atjaunojos pēc fiziskās slodzes, kad “TikTok” pamanījusi kā interesantu ierosinājumu – atvērt “Tinder” aplikāciju, nomainīt ģeolokāciju un sākt meklēt ļoti sportiskus cilvēkus kopējām izpriecām.

ASV izlases airētāja savā stāstījumā atklāj, ka līdzīgi rīkojusies jau Romā, bet tagad pēc internetā dzirdētā ieteikuma olimpiskajā ciematā ir lieliska iespēja radīt sportiski īpaši talantīgus pēcnācējus.

Viņa esot nomainījusi savu atrašanās vietu lietotnē, cerot, ka parādīsies kāds brīvs sportists, taču viņai neveicās. “Tad nu sāku šļūkāt, bet neredzu nevienu olimpisko sportistu. Es nodomāju, varbūt vaina uzstādījumos, bet, nē. es esmu jūdzes rādiusā, un līdz šim, manuprāt, esmu redzējusi vien divus olimpiešus…” Viņa gan norāda, ka arī Francijas vīriešiem neesot ne vainas, tomēr esot cerējusi uz ko citu.

foto: AP/Scanpix
ASV airētāju četrinieks (no kreisās) Tīla Koena, Emīlija Delemane, Greisa Džoisa un Lorēna O'Konora.
ASV airētāju četrinieks (no kreisās) Tīla Koena, Emīlija Delemane, Greisa Džoisa un Lorēna O'Konora.

Rezultātā Delemane bija spiesta atteikties no sākotnējās ieceres un pavadīt vairāk laika “TikTok”. "Es devos uz olimpiskajām spēlēm ar cerībām atrast kādu no savām nākotnes attiecībām, bet diemžēl mēs meklējam atšķirīgus izklaides veidus, tāpēc tagad mani atradīsiet “TikTok”."

Arī spoži sportiskie panākumi Emīlijai Delemanei izpalika, jo nācās samierināties ar 9. vietu.