Pēc fotogrāfijas pie Eifeļa torņa olimpiešu pāris izpelnās bargu sodu
foto: Instagram
Sporta zvaigznes

Pēc fotogrāfijas pie Eifeļa torņa olimpiešu pāris izpelnās bargu sodu

Sporta nodaļa

Jauns.lv

Peldētāji Ana Karolina Vieira un Gabriels Santoss olimpisko spēļu laikā bez komandas atļaujas Parīzē apmeklēja Eifeļa torni. Taču romantiskais randiņš beidzās pavisam neromantiski. Šī fakta un vēl arī citu apstākļu dēļ 22 gadus vecajai Vieirai olimpiskās spēles ir beigušās - viņa tika nosūtīta atpakaļ uz Brazīliju.

Pēc fotogrāfijas pie Eifeļa torņa olimpiešu pāris ...

Parīze ir viena no tūristu iecienītākajām pilsētām pasaulē, un arī planētas labākie atlēti nav izņēmums – arī viņi olimpisko spēļu laikā cenšas izmantot iespēju izbaudīt mīlestības pilsētas šarmu. Brazīlijas Olimpiskā komiteja savam peldētāju pārim par to piemērojusi neparasti bargu sodu.

Ana Karolina Vieira un Gabriels Santoss bez peldēšanas valstsvienības atļaujas pameta komandu olimpiskajā ciematā un devās apskatīt Eifeļa torni. Pārkāpums atklājies, kad Santoss publicēja fotogrāfiju vietnē Instagram. "Visi zina, ka viņi ir šeit, lai darītu savu darbu, darbu Brazīlijas labā. Viņi nav šeit, lai atvaļinājumā atpūstos vai būtu tūristi," sacīja Brazīlijas peldēšanas komandas vadītājs Gustavo Otsuka.

28 gadus vecais Santoss tika cauri vieglāk – ar brīdinājumu, bet 22 gadus vecajai Vieirai tika pavēlēts pamest olimpisko ciematu. Tiek ziņots, ka skarbo lēmumu veicinājis arī fakts, ka viņa reaģēja "necienīgi un agresīvi", kad tika veiktas izmaiņas Brazīlijas stafetes komandā.

"Globo Esporte" raksta, ka brazīliete savu neapmierinātību paudusi sociālajā vidē. Peldētāja pastāstīja, ka peldēšanas komandā pat neesot uzklausīts viņas viedoklis, tāpēc viņa iecerējusi konsultēties ar juristiem.

Veiira jau pametusi olimpisko ciematu, viņai neesot bijis laika pat sakravāt mantas. Tagad viņa atrodas Portugālē, caur kuru viņai jāatgriežas Brazīlijā. "Es esmu bezspēcīgs," sacīja Vieira. Viņas draugs un komandas biedrs Santoss sociālajā tīklā Instagram atzina, ka bija kļūda braukt uz Eifeļa torni, nevienu nebrīdinot, taču soda līmenis ir neadekvāts.