foto: Publicitātes
Zem eglītes dāvanā - veselība!
Esi vesels
2022. gada 1. decembris, 14:41

Zem eglītes dāvanā - veselība!

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Ziemassvētki ir tepat aiz stūra… pag, jau šo piektdien? Vai dažas dienas pirms svētkiem vēl var sagādāt pārdomātas un sirsnīgas dāvanas mīļajiem, turklāt pilnīgi bez steigas un lieka stresa? Var! Elpo dziļi un lasi tālāk, kā tas izdevās man, vidusmēra latviešu sievietei ar visai kuplu paplašināto ģimeni!

Apdāvināmo saraksts man ir garš - vīrs, bērni, mamma, paps, vīra mamma, brālis un viņa sirdsāķītis, krustmāte, brālēni ar ģimenēm, 2 omes, 2 opji. Kaut ko aizmirsu? Ā, vēl draudzenes! Un loterijai darbā arī kāds prieciņš 10-15€ vērtībā jāsagādā. Budžets nav bezizmēra, tomēr gribas uzdāvināt ko vērtīgu. Vīrusu ēnā pa lielveikaliem klejot nav īpaši prātīgi, turklāt - rindas, steiga un visi tie džinglbelli pilnā skaļumā - svētku sajūtu spēj tikai nolaupīt.

Un tad man iešāvās prātā lieliska ideja - kā būtu, ja šogad Ziemassvētku vecītis (manā personā, protams) visiem atnestu veselību? Domāts - darīts. Kādā vēlā pēcpusdienā devos ar savu garo sarakstu uz tuvāko aptieku. Izrādās, ka tur strādā īsti rūķi, kas prot ieteikt brīnišķīgas dāvanas, turklāt rindu nav nemaz!

Darbā organizētajiem svētkiem izvēlos LYL zen, palīgu stresa mazināšanai, - būs trāpīts, lai kurš kolēģis arī laimīgo lozi izvilktu. Man jau patika asprātīgais nosaukums vien, bet farmaceites stāstītais pārliecināja vēl vairāk. Uztura bagātinātājs LYL zen ir dabisks risinājums ar zinātniski pierādītu iedarbību stresa mazināšanai, garīgai un fiziskai labsajūtai, kura sastāvā ir bioaktīvā SOD un jaunākās paaudzes magnija kombinācija. Šo abu vielu sinerģiska iedarbība veicina normālu nervu sistēmas darbību. Pētījumos, apskatot identisku formulu, ir pierādīta tās spēja 28 dienu laikā samazināt stresa līmeni par 22% un vidēji par 63% - tādus ar stresu saistītus simptomus, kā bezmiegs un fiziskas sāpes, aizkaitināmība un nogurums.

Draudzība ir jālolo, gluži tāpat kā skaistums. Tāpēc draudzenēm ņemu jaunības eliksīram līdz šim tuvāko atklājumu - LYL ASTAXANthin kapsulas. Tā sastāvā ir astaksantīns, spēcīgākais antioksidants, kāds sastopams dabā. Astaksantīns spēj uzlabot ādas stāvokli, mitrumu un elastību, mazināt pigmentāciju un krunciņas ap acīm. Par astaksantīnu jūsmo teju visas kinozvaigznes, un ar ko manas draudzenes ir par tām sliktākas?

Brīnumdari astaksantīnu saturošu produktu izvēlos arī dāvanai vīram - LYL ASTAXANthin Antioxidant Hand Treatment roku krēmu, lai mana stiprā vīrieša rokas būtu allaž maigas, pamatīgi mitrinātas un aizsargātas. Zinu, ka viņu kaitina, ja roku krēms neiesūcas vai smaržo pārāk intensīvi - pārliecinājos, ka ar LYL ASTAXANthin Antioxidant Hand Treatment par to viņam nebūs jāuztraucas. Toties būs jāpadomā, kā šo lielisko krēmu nosargāt no sievas.

Ticu, ka bērni zem eglītes negaida vitamīnus, taču viņi vēl nezina, ka tie var būt pat garšīgāki nekā parastās želejkončas! Pie dāvanām no vēstules, kas aizceļoja uz Ziemeļpolu, pielikšu klāt LYL Krill Oil KID lācēnus, un Ziemassvētku vecītis te būtu pilnīgi manā pusē. Izrādās, krila eļļa ir viens no vispilnīgākajiem omega-3 avotiem dabā - pateicoties fosfolipīdiem, krila eļļa spēj pacelt omega-3 līmeni asinīs par 121% vairāk nekā zivju eļļa! Tāpat man likās būtiski, ka LYL Krill Oil KID ir 100% dabisks produkts, papildināts ar vitamīniem A, D3, C un E, bez ĢMO un krāsvielām. Pie viena iegādājos arī LYLsunD3 KID - šo D3 vitamīnu mūsmājās jau labi pazīst un lietot to bērni nav jāpierunā nav. Droši un ērti lietojamais “saules vitamīna” sprejs, pateicoties dabiskam saldinātājam ksilītam, ir salds un garšo pēc apelsīniem. Kurš gan atteiksies no tik gardas saules devas ikdienā?

foto: Publicitātes

Ar vecvecākiem no visa saraksta bija visvienkāršāk - vecākajai paaudzei šobrīd īpaši svarīgs ir D3 vitamīns, kas palīdz turēties pretī visiem vīrusiem. Aptiekas rūķis ieteica LYLsunD3 - spreja forma ir senioram īpaši ērta lietošanā, nevajag ņemties ar tablešu un pilienu skaitīšanu, turklāt uzsūkšanās rādītājos tas citus ražotājos apsteidz pat četrkārtīgi! Latvijā veikts pētījums apstiprina, ka cilvēkiem, kuri sasnieguši 50 gadu vecumu un kuriem ir D vitamīna deficīts (zemāks par 20 ng/ml), viena mēneša laikā, lietojot LYLsunD3 4000 starptautiskās vienības dienā, par vidēji 95% pieauga kopējā D vitamīna līmenis asinīs. Vecīši būs sajūsmā!

LYLsunD3 likšu zem eglītes arī krustmātei - viņa gan D vitamīnu kontrolējot regulāri un tas esot normā, tomēr ziemā vajadzīgas papildu rūpes par tā līmeni. Pie tam, dzīvojot pandēmijas laikā, der atcerēties, ka tieši šis D3 vitamīna produkts pētījumā ir apstiprinājis savu efektivitāti par 3 reizēm pazeminot iekaisuma marķiera – C-reaktīvā olbaltuma (CRO) līmeni Covid-19 pacientiem, kas nozīmē, ka šiem pacientiem ir labākas cerības ātri izveseļoties bez lielām komplikācijām.

Brālēnu ģimenēm dāvanu paciņām izvēlos LYL premium C - stiprai veselībai un enerģijai jaunu gadu sākot. Pateicoties sastāvā esošajam kvercetīnam, LYL premium C spēj stiprināt organisma aizsargspējas pret vīrusiem, tostarp Covid-19.Šis bezskābes, augstas absorbcijas, ilgstošas iedarbības C vitamīns, nodrošina organismu ar tik ļoti nepieciešamo vitamīnu gandrīz visas dienas jeb 8 stundu garumā.

Manai mammai, svētku mielasta burvei, kopā ar skaistu šķīvju komplektu dāvināšu arī īpašo LYLBIOTIC kompleksu laimīgam puncim - jo kas gan par šmorēšanu un cepšanu bez nogaršošanas! Vienā LYLBIOTIC kapsulā ir28 miljardi 9 dažādu sugu probiotikas un prebiotika – inulīns. Tas spēs palīdzēt novērst kā vēdergraizes, tā arī uzturēt veselīgu kuņģa-zarnu trakta mikrofloru ilgtermiņā. LYLBIOTIC sastāvā ir nozīmīgās lakto baktērijas, bifido baktērijas un Saccharomyces boulardii - šādam komplektam nav analoga Latvijas tirgū.

Vīra mammai pie siltā plecu lakata pielikšu arī LYL immunUP, palīgu imunitātes stiprināšanai, - viņa mums ir no tiem, kas saaukstējas pie mazākā caurvēja. LYL immunUP pagājušajā pavasarī esmu pārbaudījusi arī pati - tā ir izcili efektīva izlase elpceļu veselībai, akūtas un ilgtermiņa imūnistēmas spēcināšanai un noguruma mazināšanai, kas satur 6 augu ekstraktus, 5 vitamīnus un 4 minerālvielas. Mazina gan saaukstēšanās risku, gan palīdz ātrāk tikt galā jau ar pirmajiem saaukstēšanās simptomiem.

Ar papu ir vienkārši - viņš imunitātei un jauneklīgumam visu jau dara pats, skrien garus gabalus, peld visos četros gadalaikos, neiebilst pret D3 vitamīna lietošanu un šķauda tikai, kad pārspīlē ar pipariem pie ēdiena. Lai viņu atbalstītu vēl vairāk, dāvanai izvēlējos LYL Krill Oil –tās sastāvā esošie omega-3 fosfolipīdi, holīns un astaksantīns tiek nogādāti tieši tur, kur tie visvairāk organismam nepieciešami, piemēram, smadzenēs, sirdī, acīs un aknās.

Tagad atliek tikai to visu glīti sasaiņot un palikt zem… Pag, vai es kādu aizmirsu? Mans mazais brālis taču! Viņi abi ar draudzeni ar mugursomām plecos šobrīd aktīvi ceļo pa pasauli, taču tas nenozīmē, ka drīkst palikt bez dāvanām no vecākās, prātīgās, drusku aizmāršīgās māsas! Ar draugiem uz nākamo pieturas punktu nosūtīšu LYL Krill Oil B ACTIV, kas ir jaunākās paaudzes omega-3, bagātināta ar sešiem organismam nepieciešamākajiem B grupas vitamīniem – B2, B4, B6, B7, B9, B12. Esmu pārliecināta, ka LYL Krill Oil B ACTIV abiem brašuļiem noteikti noderēs, kāpjot kārtējā kalnā!

Man pašai būs jāpainteresējas par kādu līdzeklīti atmiņas uzlabošanai, bet par to es domāšu pēc skaistiem un veselīgiem svētkiem! Lai izdodas arī jums!

Decembrī iegādājies LYL loveyourlife® uztura bagātinātājus aptiekās un interneta aptiekās ar atlaidi līdz -40%.

Reklāmas raksts sadarbībā ar Ozermedia