Šokolādi salauzt mazākos gabaliņos. Katliņā ieliet ūdeni un uzkarsēt. Pievienot šokolādes gabaliņus un apmaisīt. Pievienot kakao un kafiju un maisīt līdz šokolāde pilnībā izkususi.
Olas uzputot ar cukuru. Pieliet eļļu, šokolādes masu un samaisīt. Iejaukt izsijātus miltus, cepamo pulveri un kārtīgi samaisīt, līdz mīkla kļūst viendabīga. Mīklu pārliet sagatavotā formā un cept iepriekš uzkarsētā krāsnī apm. 50 min. 180 grādos. Gatavību pārbauda ar koka irbulīti.
Gatavu kūku pārlikt uz paplātes un nogriezt augšējo kārtu apm. 0.5cm biezu. Nogriezto daļu sadrupināt.
Krējumu samaisīt (neputot) ar pūdercukuru un vaniļas cukuru. Ar šo krēmu noklāt kūkas virsmu un pārkaisīt ar drupačām. Kūku novietot ledusskapī uz 3-4 st. vai uz visu nakti.