Gaļas ēdieni
2015. gada 27. oktobrī, 06:00

Cūkgaļas fajitas

Šis ir tipisks meksikāņu ēdiens, bet to spēs novērtēt arī mūsu platuma grādos mītošie gardēži. Laiks izmeģināt šo recepti arī jums!

Pagatavošana

20 min6 porcijas
1

Cūkgaļu un papriku sagriezt strēmelītēs. Sīpolu sagriezt ripiņās.

2

Pannā uzkarsēt eļļu un apcept gaļu, sīpolus un papriku līdz gaļa gatava. Pievienot garšvielas, krējumu un sautēt vēl 5 minūtes. Pēc garšas pievienot sāli un svaigi maltus piparus.

3

Uz šķīvjiem kārto tortillas, uz vienas pusītes uzliek karstu gaļas mērci, pārkaisa ar rīvētu sieru un tortillas brīvo malu uzklāj pa virsu. Mazliet saspiež. Var sastipirnāt ar koka irbulīti. Ja vēlas baudīt pikantāku ēdienu, pildījumam var pievienot Halapenjo piparus.

4

Pasniedz uzreiz.