Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Slinkā Pavlova jeb bezē ar ogām

Sastāvdaļas
Māca Normunds Baranovskis, Rimi veselīgas ēšanas kustības šefpavārs. Vari izmantot lielu trauku vai arī vari gatavot desertu atsevišķos traukos.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Pusi no ogām saspied vai sablenderē kopā ar daļu no piparmētru. Sadrumstalo bezē cepumus.
2
1/3 bezē cepumu kārto uz šķīvja, pa virsu liec 1/2 jogurta un 1/2 ogu mērces. Pāri ogām atkal kārto 1/3 bezē cepumu drumstalu, tad atlikušo jogurtu un ogu mērci.
3
Desertu noslēdz ar atlikušo bezē cepumu drumstalu kārtu, rotā ar piparmētru lapiņām.

Pievienot komentāru

Deserti