Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Vieglāk būs, ja izmantosi mikseri – sakul sviestu, cukuru un citrona miziņu vienmērīgā, maigā masā. Pievieno citrona sulu, sajauc un, nepārtraucot kulšanu, pa vienam pievieno olas dzeltenumus, iesijā miltus, pielej pienu. Kā pēdējos iekul olu baltumus.
Ietauko karstumizturīgus trauciņus (vari izmantot arī biezākas tasītes), ielej pudiņa masu, liec to lielākā cepamā plātē, ielej tajā siltu ūdeni (aptuveni līdz pudiņa trauku pusei) un ievieto krāsnī.
Atkarībā no trauku izmēra karsē pudiņu aptuveni 40–50 minūtes, līdz virsma viegli brūngana. Pasniedz atdzesētu, rotātu ar pūdercukuru, iecukurotām citrusu miziņām, saldētām ogām.