Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Viltotās Rafaello konfektes 5

Sastāvdaļas
  • 1 kg trekna biezpiena
  • 200 g kokosriekstu skaidiņu
  • 4 ēdk. cukura
  • 4 ēdk. kondensētā piena
  • 10 g želatīna
  • 1 paciņa vaniļas cukura
  • ķirši bez kauliņiem (no ievārījuma vai kompota)
Šajā receptē pildījumā ir ķirši, bet tās var būt arī mandeles – kā īstajās Rafaello konfektēs, rieksti, žāvētas dzērvenes un citas ogas vai augļu gabaliņi.

Pagatavošana

1
Želatīnu (atbilstoši norādei uz iesaiņojuma) uzbriedini aukstā ūdenī un pēc tam izšķīdini nelielā daudzumā silta ūdens.
2
Biezpienu ļoti rūpīgi samaisi ar cukuru, vaniļas cukuru un kondensēto pienu, pēc tam pievieno izšķīdināto želatīnu un vēlreiz samaisi.
3
Ķiršus notecini vai nosusini un saliec rindā uz sieta vai lēzena šķīvja.
4
Ar mitrām rokām ņem pa piciņai biezpiena maisījuma, saplacini, ieliec vidū ķirsi un izveido bumbiņu.
5
Apviļā kokosriekstu skaidiņās. Vienā kārtā liec uz restītēm un vismaz uz 1 stundu ievieto ledusskapī.

Skatīt visus komentārus

Deserti