OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Deserti
2023. gada 31. decembrī, 08:05

Cepti āboli sarkanvīnā

Šajā receptē svarīga loma ir vīna kvalitātei, jo labāku vīnu izmantosiet, jo lieliskāks būs deserts.

Pagatavošana

1

Ābolus nozmagāt, sagriezt uz pusēm. Cepešpannu izklāt ar cepamo papīru un sakārtot ābolus. Katru ābolu pārliet ar vīnu.

2

Biezpienu sajaukt ar cukuru, vaniļas cukuru, mannu, riekstiem un rozīnēm. Ar šo maisījumu piepildīt ābolus. Pa virsu uzlikt mazu piciņu sviesta.

3

Ābolus cept iepriekš uzkarsētā krāsnī 200 grādos apmēram 30-40 minūtes, kamēŗ āboli ir mīksti - viss atkarīgs no ābolu šķirnes.