Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Saldā grūbu biezputra

Sastāvdaļas
  • 1 glāze grūbu
  • 1 kārbiņa (400 ml) kokospiena
  • 200 ml ūdens
  • 1–2 tējk. brūnā cukura
  • sāls
Labi garšo, pārkaisīta ar kapātiem riekstiem un svaigām ogām vai pārlieta ar medu vai kļavu sīrupu.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Katlā ar biezu dibenu maisot apcep grūbas, pēc tam atdzesē, ieber blenderī un sasmalcini.
2
Katlā ielej kokospienu un ūdeni, pievieno cukuru, sāli un maltās grūbas un ar putojamo slotiņu sakul.
3
Uzvāri un, nepārtraukti maisot, turpini vārīt 3–4 minūtes.

Pievienot komentāru

Deserti