Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Ģimene roku rokā jeb manas ģimenes veselība vīrusu laikā

Ģimene roku rokā jeb manas ģimenes veselība vīrusu laikā

Jauns.lv

Kārtējais Covid-19 saslimšanas vilnis šoziem liek sev jautāt – vai es daru visu, kas ir manos spēkos, lai aizkavētu saslimšanu, vai spēju pasargāt savu ģimeni? Varu padalīties savā pieredzē, kā atradu veidu ģimenes imunitātes stiprināšanai.

Trauksmainās sajūtas, kas jau tā pastāvīgi pārņem, sekojot ar Covid-19 saslimušo skaita pieaugumam, pēkšņi decembrī pastiprināja ziņa, ka ar vīrusu saslimis vecākā dēla klasesbiedrs. Bez tā, ka abi augu dienu pavadīja kopā skolā, viņiem ir arī kopīgi futbola treniņi, uz kuriem dēlus vadājām pārmaiņus ar klasesbiedra vecākiem… Ātrie testi mūsu ģimenei, kurā ir arī jaunākā māsiņa – bērnudārzniece –, neko neuzrādīja, bet satraukums tik viegli nepāriet.

Tāpēc ik rītu par brokastu rituālu kļuva D3 vitamīna pilienu skaitīšana uz sviestmaizēm, neskatoties uz to, ka vēl rudenī veiktajās asinsanalīzēs D vitamīna līmenis mums visiem bija normas robežās. Uz pastiprinātu D3 vitamīna lietošanu mani pamudināja vīramātes lasīti raksti veselības žurnālos un portālos par D3 vitamīna būtisko nozīmi Covid-19 profilaksē. Piemēram, vienā rakstā bija stāstīts par vācu zinātnieku 2021. gada oktobrī veikto meta analīzi, apkopojot 12 pētījumu rezultātus pēc vienotiem kritērijiem: tajā secināts, ka vismazākā infekcijas izplatība novērota cilvēkiem, kuru kopējais D vitamīna līmenis asinīs ir 55 ng/ml. [1] Turēt D vitamīnu nepieciešamajā līmenī īpaši svarīgi ir mūsu platuma grādos, kur dabiskā veidā nepieciešamajā daudzumā šo vitamīnu nemaz nespējam uzkrāt. Vēl viena atziņa, pie kuras nonākuši vācu zinātnieki, bija tā, ka cilvēkiem ar D vitamīna līmeni virs 50 ng/ml slimošana notiek vieglāk, bet mirstība no Covid-19 ir nulles līmenī [2].

Protams, mans, rūpīgas mammas, tālākais ceļš veda uz aptieku, lai papildinātu D3 vitamīna rezerves. Nebiju īsti droša, kāda veida vitamīns būtu vislabākais un spētu apmierināt ģimenes locekļu prasības, kas katram ir savas: vīram ir svarīgi, lai vitamīniem būtu ātra un efektīva iedarbība, dēlam nepatīk tabletes un kapsulas, mazulītei der “zālītes, kas labi garšo”, savukārt man ir būtiski, lai tās būtu izdevīgas ģimenes budžetam. Noskaitot savas prasības farmaceitei aptiekā, nodomāju – hm, kas nu būs? Bet viņa, gluži vai sagatavojusies manam vēlmju sarakstam, vēsā mierā atbildēja: “Tad jums ir viens risinājums – LYL sunD3 sprejs.” Noliekot uz letes tumšzilu kārbiņu, viņa vēl piemetināja, ka šiem vitamīniem ir Latvijā veiktos pētījumos pierādīta darbības efektivitāte – tie iedarbojas četras reizes jaudīgāk nekā citi šāda veida produkti [3].

Tad nu mājās iepazīstināju ģimeni ar tuvākā laika pastāvīgo pavadoni – LYLsunD3 izsmidzināmas mikroemulsijas LYLmicro™ formas D3 vitamīnu :

  • tas 30 dienu laikā paaugstina kopējo D vitamīna līmeni organismā par 132%;
  • tas ir piemērots cilvēkiem, kuri atrodas kustībā: viens pūtiens zem mēles jebkurā laikā, un vari turpināt savas ikdienas gaitas;
  • tas ir pilnībā dabisks – iegūts no lanolīna;
  • tam ir patīkama apelsīnu garša;
  • tas ir bagātināts ar ksilītu – palīgu mutes un zobu veselības uzturēšanā,
  • tam ir lietotājam draudzīga cena – viens iepakojums, kas satur 4 mēnešu devu, maksā līdz 4 eiro mēnesī (atlaižu laikā – vēl lētāk).

Tagad man rūp tikai tas, lai mani mīļie regulāri lietotu LYLsunD3 vitamīnu!

Reklāmas raksts sadarbībā ar OzerMedia.