Viņi savai mīlestībai deva otru iespēju, bet laime bija īsa! Divus gadus pēc kāzām šķiras Dženifera Lopesa un Bens Afleks
foto: Shutterstock
Afleks un Lopesa savai mīlestībai deva otro iespēju, taču nu abu stāsts ir galā.
Slavenības

Viņi savai mīlestībai deva otru iespēju, bet laime bija īsa! Divus gadus pēc kāzām šķiras Dženifera Lopesa un Bens Afleks

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Amerikāņu aktrise un dziedātāja Dženifera Lopesa ir iesniegusi tiesā pieteikumu šķirt viņas laulību ar aktieri Benu Afleku.

Viņi savai mīlestībai deva otru iespēju, bet laime...

Lopesa otrdien Losandželosā iesniedza pieteikumu par laulības šķiršanu. Šāds solis gan nav pārsteigums, jo par abu šķiršanos baumots jau tika sen, kad Lopesa atcēla savu vasaras turneju, lai pavadītu laiku kopā ar ģimeni, un pārdošanā tika izlikta abu Beverlihilsas māja.

Lopesa un Afleks apprecējās vairāk nekā 20 gadus pēc tam, kad viņi pirmo reizi satikās komēdijas “ "Džilji” uzņemšanas laukumā, kur viņi spēlēja noziedzniekus, kas kopā iestrēguši darbā, un nodibināja reālu draudzību, kas galu galā pārauga attiecībās. Par "Beniferu" iesauktais pāris atkal sāka tikties 2021.gadā, 2022.gada aprīlī paziņoja par saderināšanos un tā paša gada jūlijā salaulājās Lasvegasā. 

Dženifera Lopesa un Bens Afleks tirdziņā Holivudā 2023. gada septembrī

“Es jūtos tik laimīga un lepna, ka esmu kopā ar viņu,” toreiz žurnālam "People" stāstīja Lopesa. “Tas ir skaists mīlas stāsts, kas deva mums otru iespēju.”

2024. gadā Lopesa izdeva dokumentālo filmu “Lielākais nekad nestāstītais mīlas stāsts”, kas vēsta par viņas patstāvīgi producēto albumu “This Is Me... Now” un viņas gadu desmitiem ilgajiem meklējumiem pēc sevis. Filmā Afleks sacīja, ka iemācījies “rast kompromisu” ar Lopesu par viņas vēlmi vairāk publiskot viņu privāto dzīvi. 

Dženifera Lopesa.

Dženifera Lopesa un Bens Afleks atsevišķi ierodas uz Semjuela Afleka skolas izlaidumu

Tiek uzskatīts, ka tieši Afleka vēlme pēc lielāka privātuma un miera ir šķiršanās iemesls. "Viņai patīk atvērt savu sirdi faniem un pasaulei", bet "viņš ir introspektīvāks un privātāks", pausts žurnālā "People".