Vēl viena Dženifera! Baumo par romānu starp Benu Afleku un Dženiferu Anistoni
foto: Shutterstock
Dženifera Anistone.
Slavenības

Vēl viena Dženifera! Baumo par romānu starp Benu Afleku un Dženiferu Anistoni

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Pēc mēnešiem ilgām runām, ka viņa laulība ar Dženiferu Lopesu ir beigusies, tiek baumots, ka Benam Aflekam ir jauns karsts Holivudas romāns ar Dženiferu Anistoni.

Vēl viena Dženifera! Baumo par romānu starp Benu A...

Tiek ziņots, ka Bens Afleks un seriāla "Draugi" zvaigzne Dženifera Anistone ir kļuvuši tuvāki nekā jebkad agrāk, izraisot spekulācijas par abu slavenību romāna sākumu. Šis notikumu pavērsiens notiek laikā, kad virmo baumas, ka Afleks ir uz šķiršanās sliekšņa ar savu pašreizējo sievu Dženiferu Lopesu.

Bens Afleks, “Oskara” balvas ieguvējs, aktieris un režisors, jau ilgu laiku ir uzmanības centrā gan ar saviem profesionālajiem sasniegumiem, gan ar skaļām attiecībām.

Viņa laulība ar Dženiferu Lopesu, kas tika atjaunota 2021. gadā pēc gandrīz divu desmitgažu ilgas šķiršanās, ir bijusi viens no Holivudas visvairāk apspriestajiem mīlas stāstiem. Tomēr jaunākās ziņas liecina, ka pāra laulībā varētu būt problēmas, un tiek uzskatīts, ka drīzumā varētu tikt iesniegti šķiršanās dokumenti.

Šo baumu kontekstā Afleks ir redzēts aizvien vairāk laika pavadām kopā ar Dženiferu Anistoni. Pārim tuvi avoti apgalvo, ka pēdējo mēnešu laikā viņu saikne ir padziļinājusies, un viens no informācijas avotiem apgalvo: “Benam un Dženai [Anistonei] vienmēr ir bijuši draudzīgi kontakti, taču pēdējā laikā šķiet, ka starp viņiem ir kas vairāk nekā tikai draudzība.”

Afleks un Anistone, kuri ir pazīstami kopš 2009. gada, kad kopā strādāja pie filmas “He's Just Not That Into You”, atjaunojuši savu seno draudzību. Filmas uzņemšanas laikā Anistone esot bijusi aizrāvusies ar Afleku, lai gan tajā laikā abi bija attiecībās ar citiem cilvēkiem.

Kā apgalvo informētas personas, Anistone šajā vētrainajā dzīves periodā ir centusies atjaunot attiecības ar Afleku. Viņu neseno tikšanos laiks ir radījis spekulācijas, ka Anistone izmanto iespēju izpētīt romantisko saikni, kas jau sen ir kūsājusi zem ūdens, un viņa varētu kļūt par Afleka trešo Dženiferu (pirms Dženiferas Lopesas Afleks bija precējies ar aktrisi Dženiferu Gārneri).

Kopš šķiršanās no Breda Pita 2005. gadā Dženifera ir piedzīvojusi vairākus skaļus romānus, tostarp attiecības ar dziedātāju Džonu Maijeru un sešus gadus ilgušo laulību ar aktieri Džastinu Terū, kas beidzās 2017. gadā. Kopš tā laika viņai nav bijis nopietna romāna, taču viņa ir publiski paziņojusi, ka ir gatava atkal atrast mīlestību.