Pēc vairāku mēnešu šķirtības Dženifera Lopesa atkal satikusies ar Benu Afleku. Kāds tam iemesls?
foto: ddp/Instar / Vida Press
Dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa.
Slavenības

Pēc vairāku mēnešu šķirtības Dženifera Lopesa atkal satikusies ar Benu Afleku. Kāds tam iemesls?

Gerda Ansone

Jauns.lv

Tiek ziņots, ka Dženifera Lopesa aizvadītajā nedēļas nogalē satikusies ar Benu Afleku mājā, kurā viņš dzīvo kopš abu šķiršanās pirms vairāk nekā diviem mēnešiem. Tikšanās iemesls ir sirsnīgs, taču ne romantisks.

Pēc vairāku mēnešu šķirtības Dženifera Lopesa atka...

Slavenību žurnālā “People” publicēts materiāls, kurā teikts, ka Dženifera Lopesa svētdien, 11. augustā, apmeklējusi Afleka īrēto māju Brentvudā, Kalifornijā. Viņa vēlējusies pavadīt kvalitatīvu laiku kopā ar vīra bērniem. Publikācijā arīdzan apgalvots, ka Afleks tobrīd atradies dzīvesvietā. Lopesa dienas sākumā jau bija devusies uz iepirkumu centru kopā ar Bena 12 gadus veco dēlu Semjuelu, ziņo “People”. Informācijas avots izdevuma reportierim pastāstījis, ka Lopesa vēloties pavadīt laiku kopā ar Afleku un viņa atvasēm, pirms bērniem sākas jaunais mācību gads skolā. “Tikai tāpēc, ka viņa nav kopā ar Benu, nenozīmē, ka viņai vairs nerūp viņa bērni,” norādījis paziņa. Kā zināms, abu kopdzīves laikā Aflekam un Lopesai bija izveidojušās sirsnīgas attiecības vienam ar otra bērniem no iepriekšējām attiecībām un bērni arī savstarpēji bija ļoti draudzīgi. Reiz paparaci fiksējuši, kā Lopesa aizved savu meitu Emmi pie vīra šķirtās sievas aktrises Dženiferas Gārneres un viņa kopā ar visiem bērniem devusies uz atrakciju parku.

Dženifera Gārnere ar meitu Serafinu un Dženiferas Lopesas meitu Emmi dodas uz Disnejlendu.

Dženifera Gārnere ved savu meitu Serafinu un Lopesas meitu Emmi uz Disnejlendu

Dženiferai Lopesai ir 16 gadu veci dvīņi Makss un Emme, kuri nākuši pasaulē viņas iepriekšējā laulībā ar latino dziedātāju Marku Antoniju. Savukārt Benam Aflekam un bijušajai sievai Dženiferai Gārnerei ir trīs kopīgas atvases - Violeta, Serafina un Semjuels.

Informācijas avots žurnālam “People” norādījis: “Viņa vienmēr rūpējās par viņiem (Afleka bērniem). Viņa pērn mēnešiem ilgi meklēja ideālu māju abu jauktajai ģimenei. Tagad, kad viņa ir atgriezusies Losandželosā, viņa vēlas pavadīt kvalitatīvu laiku kopā ar bērniem, pirms atsākas skola un Violeta dodas uz koledžu. ” Lopesa pie Afleka mājas ieradusies ap pieciem pēcpusdienā, bet prom devusies ap 21.45, informējuši aculiecinieki.

Dženifera Lopesa.

Dženifera Lopesa un Bens Afleks atsevišķi ierodas uz Semjuela Afleka skolas izlaidumu